Event

Event


Leder du efter et spændende sted, hvor du kan prøve fægtning og få en god oplevelse? 


Fægtning kan bruges som en sjov oplevelse i forbindelse med mange forskellige former for begivenheder – det kan være til et firmaarrangement, en polterabend eller et andet event, hvor der skal ske noget nyt og spændende.


Fægtning er en sport, som kræver disciplin, hurtighed og præcision, da det gælder om at ramme modstanderen med sin kårde.


Fægtning er også en sport med stor elegance, og den blev da også brugt til at imponere kvinderne i de gamle Frankrig. Det er klart, at du måske ikke lige bliver verdensmester i fægtning efter et par enkelte timer, men ikke desto mindre er det en oplagt mulighed for at få en rigtig sjov og lærerig oplevelse.


Fægtning egner sig både for voksne og for børn.


Om du ønsker at gå til fægtning, eller om du blot er på udgik efter en enkeltstående sjov oplevelse, så har vi alt nødvendige udstyr til fægtning.


Det er yderst sjældent der sker skader i fægtning. Alligevel er vi nødt til at gøre opmærksom på, at al fægtning i vores klub er på eget ansvar.


Vi har naturligvis det nødvendige sikkerhedsudstyr, ligesom du vil blive grundig instrueret, før du slippes løs i dueller med dine venner , kollegaer, naboer eller hvem du nu udfordre til duel.


Kontakt os og høre mere om fægteevent.


Priser for 2022:

Event 2-3 timer - mindste pris  1.200,- kr.  ( op til 8 personer )  -  derefter 100 kr. pr person

  Vi kan i øjeblikke have hold på 14-16 personer.