Fægtetrænere

Fægtetrænere i Dragon-Sport FENCING

 

Klubtræner Peter Aagaard :

Om mig og fægtning :

 

2 af min børn startede til fægtning i Vordingborg i 2010. Jeg begyndte selv at fægte og begyndte hurtigt at give en hånd med til træningen. Årene derefter tog jeg flere kurser som fægtetræner.  I dag har jeg niveau 2 ( af 3 ) som fægtetræner, hvilket gør mig i stand til at kunne varetage al almindelig fægtetræningen for en klub fra børn til voksne – begyndere til mere øvede. Jeg har været træner og medtræner for flere B&U ungdomstalenter i Danmark i klubber i Næstved og Vordingborg, hvor begge klubber har haft adskillige danmarksmestere gennem de sidste år.

 

Mine egne børn har fægtet i flere år. I 2014 blev min dreng udtaget til U17 landsholdet. Dette har bragt os rundt i Europa til internationale U17 stævner, hvor han endda har deltaget i EM og VM i 2016 og 2017,  Jeg har derfor også haft mulighed for, også at se sporten fra elitefægterens verden.

Jeg glæder mig til at være klubtræner for Dragon-Sport FENCING og håber da også at vi sammen kan udvikle dygtige fægtere der måske kan få lyst til at prøve kræfter med stævner, først og fremmest i Danmark

 

Peter Aagaard 

 

 


 

Mads Aagaard ( træner for talent B&U  )

 

Mads er selv fægter gennem 10 år, og har tidliger været en del at det danske U17 landshold.. hvor han har deltaget i flere udenlandske stævner.  Bla 2x EM og 2x VM.

Mads har deltaget på flere trænerkurser og står for en stor del af vores træning. Desuden har Mads stor interesse for styrketræning som har været en naturlig del af hans træning som fægter de sidste mange år.  Mads desuden uddannet som personlig træner og kostvejleder,  som vi kan få glæde af i klubben. 

Til træning, tager Mads selv fægtetøj på og fægter gerne med alle klubbens medlemmer. Til stævner tager Mads med som træner for vores fægtere.

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Torben Kærgaard: ( træner for : Fægtning for alle 8-150 år og Musketererne )

 

Torben har været med i klubben fra første dag. Torben fægte selv, og har desuden genemgået Dansk FægteForbunds hjælpetrænerkursus.

Ud over at være klub-træner hjælper Torben med de fleste andre gøremål i klubben.