Fægtetrænere

Fægtetrænere i Dragon-Sport FENCING

 

Klubtræner Peter Aagaard :

Om mig og fægtning :

 

2 af min børn startede til fægtning i Vordingborg i 2010. Jeg begyndte selv at fægte og begyndte hurtigt at give en hånd med til træningen. Årene derefter tog jeg flere kurser som fægtetræner.  I dag har jeg niveau 2 ( af 3 ) som fægtetræner, hvilket gør mig i stand til at kunne varetage al almindelig fægtetræningen for en klub fra børn til voksne – begyndere til mere øvede. Jeg har været træner og medtræner for flere B&U ungdomstalenter i Danmark i klubber i Næstved og Vordingborg, hvor begge klubber har haft adskillige danmarksmestere gennem de sidste år.

 

Mine egne børn har fægtet i flere år. I 2014 blev min dreng udtaget til U17 landsholdet. Dette har bragt os rundt i Europa til internationale U17 stævner, hvor han endda har deltaget i EM og VM i 2016 og 2017,  Jeg har derfor også haft mulighed for, også at se sporten fra elitefægterens verden.

Jeg glæder mig til at være klubtræner for Dragon-Sport FENCING og håber da også at vi sammen kan udvikle dygtige fægtere der måske kan få lyst til at prøve kræfter med stævner, først og fremmest i Danmark

 

Peter Aagaard

 

 

 

Hjælpe-trænere

 

Torben Kærgaard: ( træner for : Fægtning for alle 8-150 år og Musketererne )

 

Torben er fægteforældre til 2 fægtebørn ( 6 og 9 år )

Torben har været med i klubben fra første dag hvor han selv begyndte at fægte. Toreben har genemgået Dansk FægteForbunds hjælpetrænerkursus.

Ud over at være klubbens træner hjælper Torben med de fleste andre gøremål i klubben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mathias Madsen: ( træner for : Fægtning for alle 8-150 år )

 

Mathias har selv fægtete en del år, hvilket gør ham istand til at være en god hjælp når vi fægter. Mathias hjælper hovedsaglig til med træningen ag vores B&U-fægtere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------

Chris Bækkelund: ( træner for : Fægtning for alle 8-150 år )

 

Chris har ikke selv sports-fægtet meget. Hans store interesser er da også mest showfight, som det hovedsagelig er ham der står for. Chris er desuden kasserer i klubben og har stort arrangament i klubarbejdet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------

Samy Kristensen: ( træner for : Musketererne )

 

Samy er fægteforældre til en Musketer ( 6 år ). Samy har deltaget som aktiv fægteforældre i fægteklubben i Næstved og kender derfra til de rutiner vil laver til børne-fægte-træning. Samy står for holdet Musketererne - med hjælp fra andre Musketer-forældre og klubbens andre trænere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Andre hjælpere

 

Vi har flere hjælpere - Vi har fægteforældre til Musketererne der både selv deltager, men også giver en hjælpende hånd. På fægteholdet for alle, har vi også fægteforældre der gerne hjælper til.. Af og til kommer tidligere fægtere forbi og hjælpet med gode råd og inspiration til træning og fægtning.  

 

 

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------

 


Find os på

Kontakt os

Fægtetræner - Peter Aagaard

Ådalen 34, 4700 Næstved

Email: petet@dragon-sport.dk

Mobil: 20 80 84 36