Fægtetrænere

Fægtetrænere i Dragon-Sport FENCING

 

Klubtræner Peter Aagaard :

Om mig og fægtning :

 

2 af min børn startede til fægtning i Vordingborg i 2010. Jeg begyndte selv at fægte og begyndte hurtigt at give en hånd med til træningen. Årene derefter tog jeg flere kurser som fægtetræner.  I dag har jeg niveau 2 ( af 3 ) som fægtetræner, hvilket gør mig i stand til at kunne varetage al almindelig fægtetræningen for en klub fra børn til voksne – begyndere til mere øvede. Jeg har været træner og medtræner for flere B&U ungdomstalenter i Danmark i klubber i Næstved og Vordingborg, hvor begge klubber har haft adskillige danmarksmestere gennem de sidste år.

 

Mine egne børn har fægtet i flere år. I 2014 blev min dreng udtaget til U17 landsholdet. Dette har bragt os rundt i Europa til internationale U17 stævner, hvor han endda har deltaget i EM og VM i 2016 og 2017,  Jeg har derfor også haft mulighed for, også at se sporten fra elitefægterens verden.

Jeg glæder mig til at være klubtræner for Dragon-Sport FENCING og håber da også at vi sammen kan udvikle dygtige fægtere der måske kan få lyst til at prøve kræfter med stævner, først og fremmest i Danmark

 

Peter Aagaard

 

 

 

Hjælpe-trænere

 

Torben Kærgaard: ( træner for : Fægtning for alle 8-150 år og Musketererne )

 

Torben er fægteforældre til 2 fægtebørn ( 6 og 9 år )

Torben har været med i klubben fra første dag hvor han selv begyndte at fægte. Toreben har genemgået Dansk FægteForbunds hjælpetrænerkursus.

Ud over at være klubbens træner hjælper Torben med de fleste andre gøremål i klubben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mathias Madsen: ( træner for : Fægtning for alle 8-150 år )

 

Mathias har selv fægtete en del år, hvilket gør ham istand til at være en god hjælp når vi fægter. Mathias hjælper hovedsaglig til med træningen ag vores B&U-fægtere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------

Chris Bækkelund: ( træner for : Fægtning for alle 8-150 år )

 

Chris har ikke selv sports-fægtet meget. Hans store interesser er da også mest showfight, som det hovedsagelig er ham der står for. Chris er desuden kasserer i klubben og har stort arrangament i klubarbejdet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------


Lone Aagaard: ( træner for : Minimusketererne  )

 

Lone har ikke selv fægtet meget, men har i 2017 og 20108 stået sor størstedelen af træningen af Minimusketererne i Næstved.

 Find os på

Kontakt os

Fægtetræner - Peter Aagaard

Ådalen 34, 4700 Næstved

Email: petet@dragon-sport.dk

Mobil: 20 80 84 36